Espaguetis negres amb alls, cloïses, gules i gambes


"La frontera entre a els records i la imaginació no és clara ... El present altera constantment Els nostres records, la memòria no és estable sinó mutable" (Elegia per un americà. Siri Hustvedt)

Blog Dit i Fet


Digueu-me rara si voleu, però una setmana com aquesta amb tanta festa em cansa fora mida ... magradaria més que els festius es poguessin acumular al cap de setmana i poder tenir quatre dies seguits sense haver de treballar ... però no és possible ... i tampoc em queixaré, per descomptat, ja que a ningú li amarga un dolç :)

El fet és que avui no em ve de gust preparar res complicat per menjar, per això he pensat en aquests espaguetis negres amb alls, gules i gambes que és una forma deliciosa de preparar pasta. La recepta és de la meva mare, els va menjar en un restaurant i li van agradar tant que va decidir fer-los a casa. El secret està en confitar molts alls, són lingredient especial perquè el resultat sigui exquisit. Als meus fills els agrada moltíssim aquest plat i sí, han de ser tan rars com la seva mare, perquè el gust dall els deleix ...
Espaguetis negres amb alls, cloïses, gules i gambes

Ingredients per a 4 persones:

-400 g despaguetis negres
-300 g de gambes pelades
-300 g de cloïsses obertes al vapor
-1 cabeça i mitja dalls
-sal i oli
-un bitxo
-2 paquets de gulesPreparació:

Comencem pelant i filetejant els all. Posem una mica doli en una paella i els confitem a foc baix fins que quedin daurats però sense fer-se massa. Els reservem i en el mateix oli sofregim les gambes pelades.
Afegim les gules, els alls reservats i el bitxo i li donem unes voltes a tot perquè quedi ben integrat. Rectifiquem de sal i ho reservem. Posem aigua en abundància a bullir i hi coem els espaguetis el temps recomanat pel fabricant si us agraden "al dente", si no deixeu-los una miqueta mes. Servim la pasta amb la salsa i les cloïsses per sobre.

"La frontera entre los recuerdos y la imaginación no es clara ... El presente altera constantemente nuestros recuerdos, la memoria no es estable sino mutable" (Elegía para un americano. Siri Hustvedt)

Llamadme rara si queréis, pero una semana con tanta fiesta me cansa lo indecible...me gustaría más que los festivos se pudieran acumular al fin de semana y tener cuatro días seguidos sin tener que trabajar...pero no es posible...y tampoco me quejaré, por supuesto, pues a nadie le amarga un dulce :)

El hecho es que hoy no me apetece preparar nada complicado para comer, por eso he pensado en estos espaguetis negros con ajos, angulas sucedáneas y gambas que es una forma deliciosa de preparar pasta. La receta es de mi madre, los comió en un restaurante y le gustaron tanto que decidió hacerlos en casa. El secreto está en confitar muchos ajos, son el ingrediente especial para que el resultado sea exquisito. A mis hijos les gusta muchísimo este plato y sí, deben ser tan raros como su madre, porque el sabor de ajo les pirra...
Espaguetis negros con ajos, almejas, angulas sucedáneas y gambas

Ingredientes para 4 personas:

-400 g de espaguetis negros
-300 g de gambas peladas
-300 g de almejas abiertas al vapor
-1 cabeza y media de ajos
-sal, aceite
-una guindilla
-dos paquetes de angulas sucedáneasPreparación:

Empezamos pelando y fileteando los dientes de ajo. Ponemos un poco de aceite en una sartén y los confitamos a fuego bajo hasta que queden dorados pero sin hacerse demasiado. Los reservamos y en el mismo aceite sofreímos las gambas peladas.
Añadimos las angulas sucedáneas, los ajos reservados y la guindilla y le damos unas vueltas a todo para que quede bien integrado. Rectificamos de sal y lo reservamos. Ponemos agua en abundancia a hervir y cocemos los espaguetis el tiempo recomendado por el fabricante si os gustan al dente, si no dejadlos un poquito mas. Servimos la pasta con la salsa y las almejas por encima.
Fuente: este post proviene de Blog de MJ-Ditifet, donde puedes consultar el contenido original.
¿Vulnera este post tus derechos? Pincha aquí.
Creado:
¿Qué te ha parecido esta idea?

Esta idea proviene de:

Y estas son sus últimas ideas publicadas:

Recomendamos