Panecillos de leche al vapor rellenos de chocolate

- Bueno, son mis impresiones desde luego. Y también escribo de la gente que conozco.

- Pues espero que no me menciones en ese cuaderno.

- Te decepcionaría, dijo él tras una pausa.

- A veces la gente llega a ser realmente despreciable ¿no crees? Si no estamos juntos en el futuro, por favor, no me recuerdes con odio. Piensa en mí con indulgencia, o si no olvídame. Siempre procuro pensar con indulgencia de los demás y no juzgarlos. Y comprender la situación, en su conjunto.

(La maestra de piano. Janice Y.K. Lee)

Blog Dit i Fet


Otra vez tengo complejo de conejito blanco de Alicia en el País de las Maravillas porque llego tarde, pero que muy tarde, al reto de las Cooking Challenge del mes pasado. Espero que mis compañeras sabrán perdonarme, que sé que sí, porque cuando no es una es la otra la que anda liada y entre amigas ya se sabe ¡no pasa nada! Chicas, os prometo que intentaré no retrasarme este mes :)

Elvira nos propuso preparar un "afternoon tea party", es decir la típica merienda inglesa que acompaña el té de las cinco. Lo cierto es que no me veía mucho haciendo sandwiches de pepino, más que nada porque me los hubiera tenido que comer yo solita, y como hace un tiempo ya preparé scones y un bizcocho de limón y jengibre, esta vez me he decidido por lo que era mi merienda preferida de toda la vida: el pan con chocolate, y he preparado unos tiernos panecillos de leche al vapor rellenos de chocolate.
Blog Dit i Fet


Estos panecillos están deliciosos recién horneados, pero si calculáis que no podréis degustarlos enseguida os propongo que los hagáis el vapor y dejéis pendiente el darles el toque de horno para cuando los podáis servir. Incluso se pueden congelar sin pasarlos por el horno, después solo tendréis que dejarlos descongelar y hornearlos unos minutos hasta que queden con un bonito color dorado. Quedarán crujientes y deliciosos como si estuvieran recién hechos.
Blog Dit i Fet


PANECILLOS DE LECHE AL VAPOR CON CHOCOLATE (THERMOMIX)

Ingredientes:

- 200 g de harina de repostería
- 20 g de levadura prensada fresca
- 20 g de azúcar
- 40 g de leche entera
- 2 huevos batidos
- 1/2 cucharadita de sal
- 60 g de mantequilla a temperatura ambiente en trozos (y un poco más para engrasar)
- 200 g de chocolate en 8 trozos
- 500 g de agua para el vaporPreparación:

En el vaso de la Thermomix, ponemos la harina, la levadura desmenuzada, el azúcar y mezclamos 10 seg/vel 5. Agregamos la leche, 100 g de huevo batido (reservamos el resto para pintar), la sal y amasamos 30 seg/vel 4. Programamos 1 min/vel 4 y añadimos los trozos de mantequilla de uno en uno por la abertura.

Dejamos reposar la masa en el vaso durante 1 hora. Retiramos la masa del vaso y la dividimos en ocho bolas. Formamos los bollos metiendo en el interior de cada uno un trozo de chocolate. Los colocamos repartidos entre la bandeja y el recipiente Varoma (ambos previamente engrasados con mantequilla). Dejamos reposar durante 2 horas.

Vertemos en el vaso el agua y situamos el Varoma en su posición. Programamos 20 min/Varoma/vel 2. Precalentamos el horno a 250ºC. Colocamos los panes en la bandeja del horno y los pintamos con el huevo batido que teníamos reservado. Horneamos unos cinco minutos o hasta que estén bien dorados. Servirlos bien calientes.

* Estas son las propuestas del resto de Cooking Challenge: Elvira, Rosa y Lourdes

______________________________________________

- Bé, són les meves impressions per descomptat. I també escric de la gent que conec.
- Doncs espero que no em mencions en aquest quadern.
- Et decebria, va dir ell després duna pausa.
- De vegades la gent arriba a ser realment menyspreable, no creus? Si no estem junts en el futur, si us plau, no em recordis amb odi. Pensa en mi amb indulgència, o si no oblidem. Sempre procuro pensar amb indulgència dels altres i no jutjar-los. I comprendre la situació, en el seu conjunt.
(La mestra de piano. Janice Y.K. Llee)

Una altra vegada tinc complex de conillet blanc dAlícia al País de les Meravelles perquè arribo tard, però que molt tard, al repte de les Cooking Challenge del mes passat. Espero que les meves companyes sabran perdonar-me, que sé que sí, perquè quan no és una és laltra la que està embolicada i entre amigues ja se sap: no passa res! Noies, us prometo que intentaré no retardar-aquest mes :)

Elvira ens va proposar preparar un "afternoon tea party", és a dir el típic berenar anglès que acompanya el té de les cinc. La veritat és que no em veia molt fent sandvitxos de cogombre, més que res perquè mels hagués hagut de menjar jo soleta, i com fa un temps ja vaig preparar scones i un pa de pessic de llimona i gingebre, aquest cop mhe decidit pel que era el meu berenar preferit, el de tota la vida: el pa amb xocolata, i he preparat uns tendres panets de llet al vapor farcits de xocolata.

Aquests panets estan deliciosos acabats de fer, però si calculeu que no podreu degustar-los de seguida us proposo que els feu el vapor i deixeu pendent el donar-los el toc de forn per quan els pugueu servir. Fins i tot es poden congelar sense passar-los pel forn, després només haureu de deixar-los descongelar i donar-los uns minuts de forn. Quedaran cruixents i deliciosos com si estiguessin acabats de fer.
PANETS DE LLET AL VAPOR FARCITS DE XOCOLATA (THERMOMIX)

Ingredients:

- 200 g de farina de rebosteria
- 20 g de llevat premsat fresc
- 20 g de sucre
- 40 g de llet sencera
- 2 ous batuts
- 1/2 culleradeta de sal
- 60 g de mantega a temperatura ambient en trossos (i una mica més per greixar)
- 200 g de xocolata en 8 trossos
- 500 g daigua per al vaporPreparació:

En el got de la Thermomix, posem la farina, el llevat esmicolada, el sucre i barregem 10 seg/vel 5. Afegim la llet, 100 g dou batut (reservem la resta per pintar), la sal i amassem 30 segons/vel 4.
Programem 1 min/vel 4 i afegim els trossos de mantega dun en un per lobertura.

Deixem reposar la massa al vas durant 1 hora. Retirem la massa del vas i la dividim en vuit boles. Formem els panets ficant a linterior un tros de xocolata. Els col·loquem repartits entre la safata i el recipient Varoma (tots dos prèviament greixats amb mantega). Deixem reposar durant 2 hores.

Aboquem en el vas laigua i situem el Varoma en la seva posició. Programem 20 min/Varoma/vel 2. Preescalfem el forn a 250ºC. Col·loquem els panets a la safata del forn i els pintem amb lou batut que teníem reservat. Posem al forn uns cinc minuts o fins que estiguin ben daurats. Servir ben calents.

Fuente: este post proviene de Blog de MJ-Ditifet, donde puedes consultar el contenido original.
¿Vulnera este post tus derechos? Pincha aquí.
Creado:
¿Qué te ha parecido esta idea?

Esta idea proviene de:

Y estas son sus últimas ideas publicadas:

Recomendamos

Relacionado

bescuit bizcocho chocolate ...

“Quants necis shauran preguntat per què no cauen els estels del cel? Però vosaltres, instruïts pels savis, sabeu que els estels no es mouen. Simplement giren dest a oest, seguint el recorregut més perfecte concebut mai: el cercle. Com el cercle regna en els cels, els estels mai han caigut i mai ho faran.” (Hipatia en la pel•lícula Àgora) “¿Cuántos necios se habrán preguntado por qué no caen las es ...

chocolate coco Dolç ...

“Es casi imposible corresponder a todas las personas que nos ayudan a lo largo de la vida. Quizá sea más sencillo rendirse ante el milagroso alcance de la generosidad humana y seguir diciendo gracias, eterna y sinceramente, mientras nos alcance la voz”. (Comer, rezar, amar. Elizabeth Gilbert) De niña pensaba que mi madre no era como las demás madres, porque nunca nos dejó comer a mis hermanas y a ...

braç de gitano Cooking Challenge Dolç ...

"Testimo" - va dir el petit príncep. - "Jo també testimo" - va dir la rosa. - "No és el mateix" - va respondre ell ... "Estimar és la confiança plena que passi el que passi hi seràs, no perquè em deguis res, no amb possessió egoista, sinó estar, en silenciosa companyia. Estimar és saber que no et canvia el temps, ni les tempestes, ni els hiverns. Donar amor no es ...

chocolate Dolç dulce ...

-¿Por qué yo? -le preguntó Claire semanas mas tarde. -¿Y por qué cualquier otra mujer? ¿Por qué las personas se juntan con otras personas? Deseo, compañía, costumbre, azar. Todas esas respuestas se deslizaron por la mente de Claire, pero no respondió. (La maestra de piano. Janice Y.K. Lee) Desde hace muchos años (pero muchos) soy la encargada de preparar el postre para la comida de los domingos. ...

cacao cacau chocolate ...

“Perquè els pastissos daniversaris tenien a veure precisament amb la nostàlgia, bé ho sabia; amb buscar dins i amb utilitzar els sentits per rememorar un instant dinfància perfecta” (Amigues entre fogons. Kate Jacobs) “Porque las tartas de cumpleaños tenían que ver precisamente con la nostalgia, bien lo sabía; con buscar dentro y con utilizar los sentidos para rememorar un instante de infancia per ...

Pa pan semana santa

I la gent daquells vells i bells carrers? La gent dels cafès? Es veuria obligada a viure amb una guerra perduda? Esperava que no, ho esperava amb tota la seva ànima. Havia vist els derrotats, els sotmesos, els perduts... Això no podia passar allí, en aquella ciutat, en aquell cafè. Va avivar el pas. Ara volia tornar a estar amb la gent a la qual li importava. (Els espies de Varsòvia. Alan Furst) ...

recetas de primeros cooking challenge dolç ...

"Mai ningú l"havia mirat així. Ell veia la seva ànima. Si ell moria, ningú sabria qui era ella" (Melisande! Què són els somnis? Hillel Halkin) Fa uns dies comentava amb la meva amiga Mª Antonia, de Mallorca, l"important que és conservar els nostres costums culinaris i les dues coincidíem en que és lamentable que les receptes tradicionals de les nostres illes es perdin. La gast ...

general calamars forn ...

"Ara solament diré que, si hagués de viure mil vides, voldria viure-les totes amb tu." (Melisande! Què són els somnis? Hillel Halkin) Encara que pogués triar qualsevol lloc del món per viure, no desitjaria fer-ho en un altre que no fos el Mediterrani i, en concret, en la meva estimada Eivissa. És curiós, però què diferentes són les quatre illes que formen l"arxipèlag balear... cada ...

general berenars dolç ...

"Hi ha altres mons, però estan en aquest. Hi ha altres vides però estan en tu" Paul Éluard Ni altres mons ni altres vides, em quedo amb la meva mil vegades pogués escollir... M"ha costat una mica tornar a la rutina i encara que la sensació de l"estiu la tinc com a propera, el mal temps d"aquests últims dies m"ha ajudat a adonar-me que els dies de vacances, sol i mar ...