BUNYOLS SENSE GLUTEN,NI LÀCTICS!! PER A SANT JOSEP!!


BUNYOLS SENSE GLUTEN NI LÀCTICS!! PER A EL DIA DEL PARE!!

BUÑUELOS SIN GLUTEN, NI LÀCTEOS!! POR EL DIA DEL PADRE!!

Imagen 0


Imagen 0


Ingredients:
250 cc.d’aigua
4 ous mitjans.
90 g. de margarina  vegetal
140 g. farina sense gluten, o meitat d'arròs i meitat de preparat panificable.
1 pessic de sal.
1 cull. sopera de fructosa.
1 cull. sopera de canyella
Preparació.En un cassó es posa l’aigua, la margarina vegetal, el sucre i el pessic de sal. Quan arrenqui el bull, es treu del foc i si afegeix de cop la farina. Remenar fins que lligui i anar afegint els ous, un a un. No ficar un ou fins que l’altre no estigui ben  integrat a la massa.Deixar reposar la massa una estona. Posar una paella al foc amb força oli. Quan es calent, amb l’ajut de dues culleres, fer boles i ficar-les a la paella .Si els deixem fregir bé, ells sols es van  voltejant.
Quan els traiem de la paella els deixem escorre sobre un paper absorbent i després els arrebossem o tirem per sobre, fructosa  i canyella.
Nota:
Aquets bunyols s’han de menjar el mateix dia, ja que l'endemà estan una mica durs, encara que bons!

Bon profit!!!!

ingredientes:
250 cc. de agua
4 huevos medianos, o 6 pequeños
90 g. de margarina vegetal
140 g. harina sin gluten, o mitad de arroz y mitad de preparado panificable.
1 pizca de sal.
1 cucharada. sopera de fructosa.
1 cu. sopera de canela
Preparación.
En un cazo se pone el agua, la mantequilla, el azúcar y el pellizco de sal.
Cuando rompa a hervir, se saca del fuego y si añade de golpe la harina. Remover hasta que ligue e ir añadiendo los huevos, uno a uno. No meter un huevo hasta que el otro no esté bien integrado en la masa.
Dejar reposar la masa un rato. Poner una sartén al fuego con bastante aceite. Cuando se caliente, con la ayuda de dos cucharas, hacer bolas y meterlas en la sartén.
Si los dejamos freír bien, ellos solos se volteando.
Cuando los sacamos de la sartén los dejamos escurrir sobre un papel absorbente y luego los rebozamos o les echamos por encima, fructosa y canela.
Nota:
Estos buñuelos se deben comer el mismo día, ya que al día siguiente están un poco duros, aunque buenos!

 
¿Vulnera este post tus derechos? Pincha aquí.
Modificado:
¿Qué te ha parecido esta idea?
Etiquetas: 8recetas postres

Recomendamos

Relacionado

10 recetas postres lácteos

FELIÇ DILLUNS DE PASQÜA Un pa de pessic de xocolata. Una crema de canyella. Uns aneguets de xocolata. Unes plomes de colors. Unes ametlles torrades. INGREDIENTS: 175 grams de farina sense gluten. també es pot fer amb farina normal. 4 cullerades soperes de cacau en pols (apte) o Nesquik 2 sobres (2 culleradetes rases) de llevat en pols 2 cullerades de fructosa, o una de stevia 2 cullerades sopere ...

12 recetas de segundos

Ingredients: 1 cua de salmó. pasta de full sense gluten, ni làctics. Crema de carbassó. La crema de carbassó no té làctis, la he fet amb crema de ametlles. 1 rovell d'ou per a donar llust. PREPARACIÓ. Es talla la cua de salmó per la meitat, però de nort a sud i s'embolcalla amb la pasta de de full, es pinta amb el rovell de l'ou i es fica al forn a temperatura de 200º . Quan ja ...

13 recetas postres

BESCUIT DE CREMA AL GUST SENSE LÀCTICS, NI GLUTEN!! Es fa un pa de pessic i una crema al gust. Pa de pessic Ingredients: 4 ous. 3 cullerades de farina sense gluten, 1 llimona o taronja, pell i suc, fructosa al gust.PreparacióEs preescalfa el forn a 180º.En un bol es posen les la pell de la llimona ratllada i el suc, junt amb la fructosa,rovells d'ou, sucre.... o el que vulgueu. Es bat to ...