Fòrum Gastronòmic Barcelona. 18-20-11-2019.

Sota el lema (Re)pensar la gastronomia, el Fòrum Gastronòmic Barcelona, impulsat per la seva aliança amb Fira de Barcelona a través dAlimentaria Exhibitions, reunirà els grans xefs, que compartiran protagonisme amb petits productors i grans companyies en un esdeveniment en què mostraran les seves últimes creacions i reflexionaran sobre el futur del sector. El certamen, que abordarà la gastronomia i el foodservice des de tots els àmbits, fomentarà el debat i la innovació en un nou espai, el Fòrum Lab.

El codirector del Fòrum, Pep Palau, assenyala que “creiem que estem en un moment que convida a la reflexió i la introspecció, després de molts anys de creixement i progressió trepidants, amb un ritme frenètic de novetats tecnològiques i un model de creativitat incessant –tot això derivat, entre altres coses, de lherència d El Bulli”– . Per tant, volem oferir la oportunitat de parar i analitzar el moment que viu la gastronomia actual amb tots els seus protagonistes”




























































Fuente: este post proviene de topcuina, donde puedes consultar el contenido original.
¿Vulnera este post tus derechos? Pincha aquí.
Creado:
¿Qué te ha parecido esta idea?

Esta idea proviene de:

Y estas son sus últimas ideas publicadas:

La palabra "chutney" se deriva de la palabra hindi चटनी chaṭnī , que significa lamer. En la India, "chutney" se refiere a preparaciones frescas y en escabeche indiscriminadamente. ...

Este postre se come tradicionalmente durante los festivales de la India, principalmente con motivo del Diwali , Holi , Eid al-Fitr y Raksha Bandhan. Este dulce popular del subcontinente indio esta ba ...

Recomendamos