Trucs per construir lhamburguesa perfecta

S’ha parlat molt sobre com aconseguir l’hamburguesa perfecta, però només uns afortunats ho han aconseguit… A continuació, trobareu els trucs més ben guardats de l’àvia Elena, així que preneu nota!



Pa d’hamburguesa. Per tal de tenir una base ferma, tria un panet amb consistència, això serà essencial per a sostenir la sucosa carn i els seus acompanyants.

Els acompanyants recomants. Un tros d’enciam, una rodanxa de tomàquet i una mica de ceba. Els complements opcionals serien: l’ou fregit, l’alvocat i el bacó. L’important sempre és la qualitat de l’hamburguesa i en cap cas voldrem reduir el gust d’ella.

El formatge cheddar (o el que més us agradi). Aquest està dissenyat per a fondre’s de manera harmònica i ràpidament.

Torra el pa lleugerament per fer que l’interior tingui més fermesa.

Les salses s’han de posar tant en el pa inferior com el superior.

Consell per servir-les: Embolicar les hamburgueses en pergamí les mantindrà molt calentes i les ajuda a retenir els seus sucs.

Finalment, i per posar-vos un exemple de quin seria per nosaltres el millor ordre per tal d’aconseguir una edificació perfecta, seria: pa, salsa, ceba, hamburguesa, formatge, tomàquet, enciam, bacó i pa.

Ara que us hem explicat el nostre secret més ben guardat, ens agradaria conèixer com ho feu vosaltres per a aconseguir l’hamburguesa perfecta i quins acompanyants i poses.

Us llegim als comentaris!

Fuente: este post proviene de Blog Carnelena, donde puedes consultar el contenido original.
¿Vulnera este post tus derechos? Pincha aquí.
Creado:
¿Qué te ha parecido esta idea?

Esta idea proviene de:

Y estas son sus últimas ideas publicadas:

El buen tiempo se acerca… y eso significa que el olor a barbacoa también debería hacerlo! Prepara tus pinzas y perfecciona tus habilidades con estos 10 consejos de barbacoa para ser un gran exp ...

4 personas | Tiempo: 30 minutos | Dificultad: ⭐✰✰✰✰ Los crepes son probablemente nuestra comida favorita. Son rápidas, fáciles de hacer y están deliciosas. El secreto: dejar reposar la masa. Esto da t ...

Las barbacoas… Todo el mundo las adora, pero pueden salir muy, muy mal. Evita un desastre con nuestra práctica guía sobre los errores más comunes de las barbacoas. 1. NO ENCENDER LA BARBACOA CO ...

4 personas | Tiempo: 10 minutos | Dificultad: ⭐✰✰✰✰ SIMPLE. FÁCIL. RÁPIDA. Tres palabras que nos encantan en la comunidad de Carnelena. Hoy os traemos una receta para hacer las tortitas más esponjosa ...

Etiquetas: Consells Carnelena

Recomendamos