Blog de MJ-Ditifet Idea guardada 1 veces
Sé la primera persona en valorar esta idea Valorar

Jacket potatoes o patates farcides


-Maria Fernanda: "He descobert un món que no somiava. Un món tan petit, tan minúscul, que pot cabre entre les meves dues mans tancades. I que malgrat la seva petitesa pot tancar tota la felicitat.
-Alfredo: "Quin és aquest món?"
-Maria Fernanda: "Em doni la farina, si us plau"
-Alfredo: "La farina...on és?"
-Maria Fernanda: "No li vaig dir que cada cosa és al seu lloc?"
-Alfredo: "És clar, perdo...Tengui"
-Maria Fernanda: "Gràcies"
-Alfredo: "I quin és aquest món que va descobrir?"
-Maria Fernanda: " És la llar, Alfredo, la llar. On hi cap tot el que és bo i tot el que és bell, la llar. Que pot ser un palau o una barraca i que no necessita del poder ni dels diners per ser ric, sino l´amor"
(Esposa últim model. Carlos Schlieper. 1950)

-María Fernanda: "He descubierto un mundo que no soñaba. Un mundo tan pequeño, tan minúsculo, que puede caber entre mis dos manos cerradas. Y que a pesar de su pequeñez puede encerrar toda la felicidad."
-Alfredo: "¿Cuál es ese mundo?"
-María Fernanda: "Alcánceme la harina, por favor"
-Alfredo: "La harina...¿dónde está?"
-María Fernanda: "¿No le dije que cada cosa está en su sitio?"
-Alfredo: "Claro, perdón...tome"
-María Fernanda: "Gracias"
-Alfredo: "¿Y cuál es ese mundo que descubrió?"
-María Fernanda: "Es el hogar, Alfredo, el hogar. Donde cabe todo lo bueno y todo lo hermoso, el hogar. Que puede ser un palacio o una choza y que no necesita del poder ni del dinero para ser rico, sino el amor"
(Esposa último modelo. Carlos Schlieper. 1950)

Ja estic de tornada! I quin motiu millor per a tornar que participar en el repte de les meves estimades Cooking Challenge, encara que ho faci amb una setmana de retard ... espero que les meves companyes sàpiguen disculpar-me :) Elvira, que era lencarregada descollir el desafiament daquest mes de setembre, ens va proposar preparar jacket potatoes, una coneguda recepta anglosaxona que consisteix en una deliciosa patata cuita al forn a foc lent i farcida amb mantega i coleslaw (una salsa a força de col) o formatge i ceba fregida, tot i que per a les meves "patates en camisa" vaig escollir un farciment diferent que li agradés més als meus fills.

¡Ya estoy de vuelta! Y qué mejor motivo para volver que participar en el reto de mis queridas Cooking Challenge, aunque lo haga con una semana de retraso...espero que mis compañeras sepan disculparme :) Elvira, que era la encargada de escoger el desafío de este mes de septiembre, nos propuso preparar jacket potatoes, una conocida receta anglosajona que puede encontrarse en los típicos carritos de comida callejera de Londres. Consiste en una deliciosa patata horneada a fuego lento y rellena con mantequilla y coleslaw (una salsa a base de repollo) o queso y cebolla frita, aunque para mis "patatas en camisa" escogí un relleno distinto que le gustara más a mis hijos.

És tradició servir les jacket potatoes la nit de Guy Fawkes o Bonfire night, una celebració anglesa que commemora el fracàs de latemptat contra el Rei i el Parlament de Londres (Westminster) per part duna facció de catòlics dirigits per Guy Fawkes en 1605. Es va decretar per llei que per celebrar que el Rei shavia salvat de latemptat es tiressin focs artificials i sencenguessin fogueres on es crema un ninot, anomenat Guy (pel terrorista). Des de llavors aquesta crema es fa tots els 5 de novembre.

Es tradición servir las jacket potatoes en la noche de Guy Fawkes o Bonfire night es una celebración inglesa que conmemora el fracaso del atentado contra el Rey y el Parlamento de Londres (Westminster) por parte de una facción de católicos encabezados por Guy Fawkes en 1605. Se decretó por ley que para celebrar que el Rey se había salvado del atentado se tiraran fuegos artificiales y se encendieran hogueras donde se quema un muñeco, llamado Guy (por el terrorista). Desde entonces esta quema se hace todos los 5 de noviembre.

Les fogueres normalment estan fetes de la resta de poda darbres i estris vells de fusta que cremen amb facilitat. Se situen en els jardins de cases privades o sajunten els veïns i la comparteixen en alguna zona comuna o algun ajuntament enrotllat fa una foguera gran per a tots. Els nens sentretenen fent el ninot amb robes velles i les omplen de coses variades (cotó, palla, diaris, etc.), fins i tot un cop confeccionat el ninot se lemporten pel carrer demanant "almoines" per després comprar petards i focs artificials per a la festa.
Las hogueras normalmente están hechas de resto de poda de árboles y enseres viejos de madera que arden con facilidad. Se sitúan en los jardines de casas privadas o se juntan los vecinos y la comparten en alguna zona común o algún ayuntamiento enrollado hace una hoguera grande para todos. Los niños se entretienen haciendo el muñeco con ropas viejas y las rellenan de cosas variadas (algodón, paja, periódicos, etc.), incluso una vez confeccionado el muñeco se la llevan por la calle pidiendo "limosnas" para luego comprar petardos y fuegos artificiales para la fiesta.


JACKET POTATOES o PATATES FARCIDES

Ingredients per a 4 persones:

-4 patates

-mayonesa

-tonyina

-aceitunas farcides

-alcaparras

-sal i pebre

Preparació:

Rentar bé les patates, assecar-les i fer un tall sobre cadascuna en forma de creu. Embolicar-les amb paper dalumini i ficar-les en una font al forn a 220 º C durant una hora. Mentrestant, preparar el farcit.

En un bol posar la tonyina escorreguda i l´esmicolar-la, afegir la maionesa, les olives farcides trossejades, sal, pebre i barrejar-ho tot bé.

Quan les patates estiguin fetes, retirar el paper dalumini amb cura de no cremar-nos i repartir el farcit per sobre. Servir de seguida.

JACKET POTATOES o PATATAS RELLENAS

Ingredientes para 4 personas:

-4 patatas

-mayonesa

-atún

-aceitunas rellenas

-alcaparras

-sal y pimienta

Preparación:

Lavar bien las patatas, secarlas y hacer un corte sobre cada una en forma de cruz. Envolverlas con papel de aluminio y meterlas en una fuente en el horno a 220ºC durante una hora. Mientras, preparar el relleno.

En un bol ponemos el atún escurrido y lo desmenuzamos, añadimos la mayonesa, las aceitunas rellenas troceadas, sal, pimienta y lo mezclamos todo bien.

Cuando las patatas estén hechas, retiramos el papel de aluminio con cuidado de no quemarnos y repartimos el relleno por encima. Servir enseguida.

Fuente: este post proviene de Blog de MJ-Ditifet, donde puedes consultar el contenido original.
¿Vulnera este post tus derechos? Pincha aquí.
¿Qué te ha parecido esta idea?

Esta idea proviene de:

Y estas son sus últimas ideas publicadas:

Recomendamos

Relacionado

general #cafetito #desayunos en el corral quieren comer

Qui pot dir que no???

Qui pot dir que no??? M"encanta berenar, és la menjada que em dóna més plaer i satisfacció de tot el dia. Aquest de la fotografia és un berenar especial... un premi ben merescut!L"aroma d"un cafè acabat de fer, suau, calent, aromàtic,... Si, ja ho sé ! M"agrada el cafè americà... Tothom té defectes... Però si no prens llet, pots allargar el moment en que la cafeïna entra al ...

canelones canelons mamà ...

LA MILLOR RECEPTA DE CANELONS DEL MÓN | LA MEJOR RECETA DE CANELONES DEL MUNDO

"Preguntat què sents i què et negues a sentir" (El joc de Ripper. Isabel Allende) "Pregúntate qué sientes y qué te niegas a sentir" (El juego de Ripper. Isabel Allende) La millor recepta de canelons del món, segons els meus fills, és aquesta, la de la seva àvia paterna. Ja puc acurar-me al màxim, que la seva resposta sempre és la mateixa: "mamà, no et queden igual" ...

bescuit bizcocho cake ...

 BIZCOCHO DE SÉMOLA, COCO RALLADO Y MERMELADA DE NARANJA 

Ja se m´ha fet tard Me´n vaig, me´n vaig, me´n vaig! Ho veus? Ho veus? Ja són més de les tres! Me´n vaig, me´n vaig! Què tal? Adéu! Me´n vaig, me´n vaig, me´n vaig No, no, no, no, no, no, no, jo ja me´n vaig! Si em parlen ja no hi som! Me´n vaig, me´n vaig! Què tal? Adéu! Me´n vaig, me´n vaig, me´n vaig! (Conill blanc. Alícia al país de les meravelles Ya se me hizo tarde ¡Me voy, me voy, me voy! ¿ ...

Dolç pastís premi ...

Pastís de xocolata i crema de stracciatella

"I si és més complicat que tot això? ¿I si el contrari també és cert? Perquè si de vegades sobté el mal de les bones accions, on diu que de les males accions només sobté el mal? Pots equivocar-te de camí i que tot i així aquest et porti a on vols anar. O, viceversa, de vegades pots fer-ho tot malament i tot i així surt bé "(La cadernera. Donna Tartt) El futur és impredictible, crec que ...

braç de gitano Cooking Challenge Dolç ...

Tronc de Nadal o Bûche de Nöel

"Testimo" - va dir el petit príncep. - "Jo també testimo" - va dir la rosa. - "No és el mateix" - va respondre ell ... "Estimar és la confiança plena que passi el que passi hi seràs, no perquè em deguis res, no amb possessió egoista, sinó estar, en silenciosa companyia. Estimar és saber que no et canvia el temps, ni les tempestes, ni els hiverns. Donar amor no es ...

ajos alls Cocina ibicenca ...

RECEPTA EIVISSSENCA DE PANCUIT o SOPA D´ALL | RECETA IBICENCA DE PANCUIT o SOPA DE AJO

"Ets mag o alguna cosa així? Ell va riure. Com ho has sabut? Faig un nombre de trucs de cartes en un bar dOrleans...si fossis el bastant major per entrar, et diria que anessis i ho veiessis. De totes maneres, el secret resideix a desviar latenció del tripijoc en qüestió. Aquesta és la primera llei de la màgia: desorientar. No ho oblidis mai, gafetes" (La cadernera. Donna Tart) "¿Ere ...

bacalao bacallà croquetas ...

Croquetes de bacallà

"Hauria volgut tocar-la, va pensar. Va intentar recordar les vegades que ho havia fet. De veritat, una carícia real. En aquests moment només recordava una vegada "(La senda fosca. Asa Larsson) Aquesta recepta és de la meva mare, que fa les millors croquetes de bacallà del món mundial. Curiosament, no tinc cap record della fent-les de pollastre, crec que perquè aquestes són les favorites ...

Dolç dulce Nadal ...

TORRÓ FÀCIL DE NATA I NOUS | TURRÓN FÁCIL DE NATA Y NUECES

"Coneixes aquell lloc entre el somni i el despertar, el lloc on encara pots recordar els somnis? Allí és on testaré esperant" Peter Pan "¿Conoces ese lugar entre el sueño y el despertar, el lugar donde todavía puedes recordar los sueños? Ahí es donde te estaré esperando" Peter Pan Encara que, naturalment, he preparat un tortell per avui, per acomiadar aquest nadal he preferit a ...

Cooking Challenge galetes galetes decorades ...

GALETES DE CRISTALL | GALLETAS DE CRISTAL

"Aquest Nadal estava sent excepcionalment bell; em recordava les postals de la meva infància, amb flocs de neu que queien en la nit i cobrien amb lenta cadència el bosc, les cases, el món. Des de sempre la meva època preferida de lany ha estat lhivern. Fetillada amb lambient de la meva llar en la nit de Nadal, em vaig parar davant de la finestra entre les meves solemnes reflexions..." (L ...

general #veranito alimentación sostenible ...

Patata farcida o escalivada amb patata

A l"estiu ens retrobem amb tants productes de temporada, tant bons i tan versàtils que és un gust . Els avenços de la indústria alimentària fan que tot l"any puguem disposar d"una gran varietat d"aliments. Tot i així, la utilització de productes frescos de temporada té una sèrie d"avantatges: http://arrobasdenaranjas.com/2013/10/16/dia-mundial-de-la-alimentacion/ Millor p ...