Pollastre a la paella amb mantega, llimona, all i fesols tendres

4 persones | Temps: 25 minuts | Dificultat:


Aquesta recepta de cuixes de pollastre, baixa en carbohidrats i amb un sabor agradable, és molt fàcil de preparar i cuinar.

El pollastre i els fesols tendres es cuinen en una sola paella per facilitar la preparació i la combinació de sabors. Aquest nutritiu menjar fa que els dinars o sopars de la setmana siguin deliciosos i ràpids de fer.

Recepta pollastre amb mantega llimona i fesols tendres


Ingredients:

6-8 cuixes de pollastre sense pell i sense os

1/2 quilo de fesols tendres retallades

3 cullerades de mantega

4 grans d’all picats

1 cullerada petita de pebre roig

1 cullerada petita de ceba en pols

1/4 d’una cullerada petita de sal i de pebre negre mòlt.

El suc de 1/2 llimona + rodanxes de llimona, per a adornar

125 ml de brou de pollastre

1 cullerada de salsa picant

Una mica julivert fresc picat

Passos a seguir:

En un petit bol combinar la ceba en pols, el pebre roig, la sal i el pebre. Salpebrar generosament les cuixes de pollastre amb la barreja d’espècies. Deixa-les a un costat mentre preparem els fesols tendres.

Col·loca els fesols tendres en un plat apte per a microones amb 125 ml d’aigua.

Cuina-les al microones durant 8-10 minuts, fins que estiguin gairebé fetes però encara cruixents.

Desfés 2 cullerades de mantega en una paella gran a foc mitjà-baix. Posa les cuixes de pollastre salpebrades a la paella. Cuina-les per 5-6 minuts, gira-les i cuina-les 5-6 minuts més. Si el pollastre es daura massa ràpid, baixa el foc. Recorda d’ajustar el temps depenent del gruix. Deixa el pollastre a un plat i aparta’l a un costat.

A la mateixa paella, baixa el foc i desfés la cullerada de mantega restant. Afegeix el julivert picat, l’all, la salsa picant i els fesols tendres i cuina-ho de 4 a 5 minuts movent-ho regularment, fins que estiguin al teu gust. Afegeix el suc de llimona i el brou de pollastre i cuina la salsa durant un parell de minuts, fins que s’espesseixi lleugerament.

Afegeix les cuixes de pollastre a la paella i reescalfa-ho ràpidament.
Serveix les cuixes de pollastre amb mantega, llimona i all immediatament, adornades amb el julivert fresc i una rodanxa de llimona si ho desitges.

Consells a tenir en compte:

Treu les cuixes de pollastre de la nevera uns 30 minuts abans de cuinar-les perquè s’acostin a la temperatura ambient.

Fes servir cuixes de pollastre sense os i sense pell, ja que tenen menys grassa i es cuinen més de pressa que amb l’os. A més, és més fàcil barrejar les espècies amb la carn de pollastre.

Salpebrar el pollastre just abans de cuinar-lo per evitar que la carn es ressequi i s’humitegi. Si vols deixar-ho reposar més temps, omet la sal de la barreja d’espècies i afegeix-la 10 minuts abans de cuinar-ho.

Pots afegir bacó cruixent als fesols tendres per a donar-li un bon sabor.

Per fer una variant d’aquesta recepta de pollastre, pots fer servir les ales de pollastre en lloc de les cuixes de pollastre. Són delicioses i es cuinen més de pressa! Només cal vigilar-les perquè no es cuinin massa i s’assequin.

BON PROFIT!

Fuente: este post proviene de Blog Carnelena, donde puedes consultar el contenido original.
¿Vulnera este post tus derechos? Pincha aquí.
Creado:
¿Qué te ha parecido esta idea?

Esta idea proviene de:

Y estas son sus últimas ideas publicadas:

El buen tiempo se acerca… y eso significa que el olor a barbacoa también debería hacerlo! Prepara tus pinzas y perfecciona tus habilidades con estos 10 consejos de barbacoa para ser un gran exp ...

4 personas | Tiempo: 30 minutos | Dificultad: ⭐✰✰✰✰ Los crepes son probablemente nuestra comida favorita. Son rápidas, fáciles de hacer y están deliciosas. El secreto: dejar reposar la masa. Esto da t ...

Las barbacoas… Todo el mundo las adora, pero pueden salir muy, muy mal. Evita un desastre con nuestra práctica guía sobre los errores más comunes de las barbacoas. 1. NO ENCENDER LA BARBACOA CO ...

4 personas | Tiempo: 10 minutos | Dificultad: ⭐✰✰✰✰ SIMPLE. FÁCIL. RÁPIDA. Tres palabras que nos encantan en la comunidad de Carnelena. Hoy os traemos una receta para hacer las tortitas más esponjosa ...

Etiquetas: Receptes

Recomendamos