Receptes per aprimar-se delicioses - Recetas para adelgazar deliciosas



Els que em seguiu ja sabeu  que fa una setmana que vaig començar una dieta d"aprimament, la veritat es que no he tingut temps d"investigar en totes les possibilitats que té però vaig  fent sobre la marxa, El que sí que faig  es apuntar cada dia tot el que menjo i bec, i us asseguro que m?està funcionant!  El fet d"haver d"apuntar tot el que ingereixo em fa ser molt més conscient i m"estic de caure en moltes temptacions,   a més  com que menjo de tot i bastant sovint no m?està costant gens seguir el pla.  

Per ajudar a tots els que vulgueu  fer una dieta d"aprimament o simplement menjar més lleuger  he pensat que cada setmana publicaré un menú  de receptes light, amb dos entrants, dos plats principals i dos postres. Així tindreu més opcions i no us avorrireu menjant sempre el mateix.  Perquè menjar sano té per que ser menjar avorrit!  Podeu aprimar-vos menjant  de tot i d"una manera sana i equilibrada. Així doncs anem pel primer menú de dieta, les sis receptes que he escollit són delicioses, sanes y lleugeres, segur que us agradaran!  

Los que me seguís ya sabéis que hace una semana que empecé una dieta para adelgazar, la verdad es que no he tenido tiempo de investigar todas las posibilidades que tiene pero voy haciendo sobre la marcha. Lo que sí hago es apuntar cada día todo lo que como y bebo ¡y os aseguro que me está funcionando! El hecho de tener que apuntar todo lo que ingiero me hace ser mucho más consciente y me ahorro caer en muchas tentaciones, además como como de todo y bastante a menudo no me está costando nada seguir el plan.

Para ayudar a todos los que quieran hacer una dieta para adelgazar o simplemente comer más ligero he pensado que cada semana publicaré un menú de recetas light, con dos entrantes, dos platos principales y dos postres. Así tendréis más opciones y no os aburriréis comiendo siempre lo mismo. Porque comer sano no tiene por que ser comer aburrido! Puedes adelgazar comiendo de todo y de una manera sana y equilibrada. Así pues vamos por el primer menú de dieta, las seis recetas que he elegido son deliciosas, sanas y ligeras ¡seguro que os gustarán!

Entrants  -  Entrantes



Amanida de llenties -  Ensalada de lentejas 

Perque és important no deixar de prendre llegums dos cops per setmana, però combinades amb verdures i amanides i en petites quantitas. Així estaràs ben alimentat sense deixar d"aprimar-te.

Porque es importante no dejar de tomar legumbres dos veces por semana, pero combinadas con verduras y ensaladas y en pequeñas cantidades, así estarás bien alimentado sin dejar de seguir adelgazando.



Amanida multicolor amb salsa de iogurt  -  Ensalada multicolor con salsa de yogur

Si li afegim tres ous de guatlla o bé un parell d"ous de gallina no ens caldrà prendre un segon plat, amb aquesta completa amanida tindrem un saboròs i lleuger plat únic que ens permetra sentir-nos saciats per més temps i evitar picar entre hores.  Sense els ous i reduint les quantitats és un entrant ideal.

Si le añadimos tres huevos de codorniz o bien un par de huevos de gallina no nos hará falta tomar un segundo plato, con esta completa ensalada tendremos un sabroso y ligero plato único que nos permitirá sentir-nos saciados por más tiempo y evitar picar entre horas.  Sin los huevos y reduciendo las cantidades es un entrante ideal.

Plats principals - Platos principales



Sardines al forn amb llimona i orenga - Sardinas al horno con limón y orégano

Unes sardines saníssimes, fàcils de fer, molt lleugeres i que a més no "perfumaran" casa teva ja que es fan al forn ¡sense practicament olors!  

Unas sardinas sanísimas, fáciles de hacer, muy ligeras y que además no "perfumarán" tu casa ya que se hacen en el horno ¡sin prácticamente olores!



Tonyina marinada a la planxa . Atún  marinado  a la plancha

Una altra recepta de peix ben sana i lleugera, i molt rápida de fer. Si t"acostumes a tenir al congelador uns filets de tonyina ja preparats podràs tenir un sopar delicios i molt saludable en temps recor.!  És una recepta de Nigella Lawson,  no cal dir res més!

Otra receta de pescado bien sana y ligera, y muy rápida de hacer. Si te acostumbras a tener en el congelador unos filetes de atún ya preparados podrás tener una cena deliciosa y muy saludable en tiempo récord!  Es una receta de Nigella Lawson ¡no hace falta decir nada más!

Postres 



Sopa de maduixes amb maduixes i menta - Sopa de fresas con fresas y  menta

Més lleugera imposible, aquesta té cero punts!  I està divina, l"any passat em vaig fer totalment addicta a ella i ja estava desitjant que comencés la temporada de maduixes per tornar-la a prendre, m"encanta!

Más ligera imposible ¡esta tiene cero puntos!  Y está divina, el año pasado me hice totalmente adicta a ella y ya estaba deseando que comenzase la temporada de fresas para volverla a tomar ¡me encanta!



Mousse de iogurt amb crema de mango  -  Mousse de yogur con crema de mango

Per últim aquesta rica mousse de iogurt amb crema de mango, recordeu que hem de prendre dues racions de làctics diàries, així que aquesta és una bona opció. No feu servir sucre si no un edulcorant baix en calories o bé un iogurt light ja edulcorant, ben batut i amb la crema de mango fan una parella deliciosa!

Por último esta rica mousse de yogur con crema de mango, recordad que tenemos que tomar dos raciones de lácteos diarias, así que esta es una buena opción. No uséis azucar sino un edulcorante bajo en calorías o bien un yogur ya edulcorado, bien batido y con la crema de mango hacen una pareja deliciosa!

Us han agradat aquetes suggerències de menús light?  Doncs la setmana vinent més!

¿Os han gustado estas sugerencias de mnús light?  ¡Pues la semana que viene más!

Fuente: este post proviene de Pilar Les receptes que m'agraden, donde puedes consultar el contenido original.
¿Vulnera este post tus derechos? Pincha aquí.
Creado:
¿Qué te ha parecido esta idea?

Esta idea proviene de:

Y estas son sus últimas ideas publicadas:

Recomendamos

Relacionado

general operació bikini - operación bikini

Jo segueixo amb el meu pla per perdre pes, ja vaig per la tercera setmana i la veritat es que no només no em costa gens sino que menjo millor que abans. Hi ha un munt de receptes delicioses i lleugeres que es poden fer per gaudir del menjar i al mateix temps aprimar-se, només cal informar-se una mica i ser molt conscient de tot el que mengem i bebem, així gaudirem plenament del menjar i ens alime ...

general dolços - dulces pasqua - pascua ...

Setmana Santa és temps de receptes de peix i de dolços tradicionals, en el meu cas bunyols de quaresma, els típics de l"Empordà que a casa ens encanten. Així que com últimament no tinc gaire temps per preparar receptes noves (estic liadíssima amb els preparatius del curs que començo a impartir la setmana que ve!) Avui us porto una selecció de plats de peix ideals per a aquestes dates. I per d ...

general patates - patatas

Avui us porto un recopilatori que us encantarà perquè, a qui no li agraden les patates? Cada cop que publico una recepta de patates és un èxit, i és que són tan versàtils, delicioses i lleugeres! Una de les coses que més m"agraden del pla d"aprimament que estic seguint és que es poden menjar patates, cada dia si es vol, així que fora falsos mites i a gaudir de les patates! Hoy os traigo ...

bocadillo entrepà fútbol ...

"...Sempre he cregut en el meu jo del passat. Fins crec que és més intel·ligent que el meu jo del futur. Així que quan de vegades prenc una decisió equivocada no menfado, penso que la vaig prendre jo mateix i que va ser meditada i pensada... No cal desanimar-se per les decisions equivocades que un pren. Has de confiar en el teu jo antic. Certament el teu jo amb 15 anys va poder equivocar-se p ...

general dolços - dulces fruita - fruta

Aquests boobns de figues farcits de fruits secs i banyats en xocolata estan de vici viciós, de veritat, boníssims! Es poden prendre de postres com si fossin trufes, quatre o cinc en un platet acompanyats d"una bola de gelat de vainilla o d"una mica de nata o també per acompanyar el café, per preparar un bonic regal... No deixeu de fer-los perque estan realment bons i a més, es fan en u ...

general

Suposo que tots coneixeu la revista Cuina, la revista gastronòmica més venuda a Catalunya. A casa de la meva mare hi ha un armari ple d"exemplars amb més de deu anys d"antiguitat, no crec que en falti cap. En 2001, any en el qual va sortir el primer, la gastronomia no vivia la importància actual i per això aquesta revista, que ha destacat sempre per la seva cuidada presentació (les ...

general cabell d´àngel cabello de angel ...

"- Fins ara no he pres res, va protestar l´Alícia en to ofès, de manera que no puc prendre més. - Vols dir que no pots prendre menys, va puntualitzar el Sombrerero. És molt més fàcil prendre més que gens. - Però és que a jo no m"agrada tractar a gent boja - Oh, això no ho pots evitar. Aquí tots estem bojos. Jo estic boig. Tu estàs boja. - Com saps que jo estic boja? - Has d"estar-ho ...

general decoració petits projectes - grans idees ...

A divertir-se reciclant! Amb quatre cosetes de casa se pot aconseguir un mussol ideal per decorar algun reconet de casa o l'habitació dels més petits L'artista d'aquest mussolets, tal com vaig dir al fb, és la meva filla petita, na Núria. Ha preparat un pas a pas amb tantes fotografies que tendreu ben clar com ho heu de fer !!! Estau preparats ? Ja ho teniu tot llest? Idò, JA!! Més i ...

#yomequedoencasa almuerzos cerdo ...

Nova recepta en el blog dins de la sèrie #yomequedoencasa i ja anem per la recepta número 37. Hui cuinarem un plat molt valencià, daqueixos de prendre en un bon esmorzar, aqueixos plats que tomplin de vida, damistat i dalegria. Hui farem una Morterà dallioli i cansalà torrada. ANEM A LA MARXA!!. VÍDEO. INGREDIENTS. Pa de poble. Cansalada a tires per a torrar. ALLIOLI. 2 alls. Sal. Groc dun ou. Ol ...

recetas de primeros cocinas del mundo frança ...

- Però què té a veure Darwin amb?? -Adaptació. La supervivència és el resultat d"una bona adaptació. Alguns són més aptes que uns altres. -Adaptació a què? -A viure gràcies al teu enginy. A adaptar-te les noves regles de joc. Hannah es va detenir a pensar en el que Robbie li deia. (La casa de Riverton. Kate Morton) - Pero ¿qué tiene que ver Darwin con?? -Adaptación. La supervivencia es e ...