Recetas para adelgazar II - Receptes per aprimar-se II



Jo segueixo amb el meu pla per perdre pes, ja vaig per la tercera setmana i la veritat es que no només no em costa gens sino que menjo millor que abans.  Hi ha un munt de receptes delicioses i lleugeres que es poden fer per gaudir del menjar i al mateix temps aprimar-se, només cal informar-se una mica i ser molt conscient de tot el que mengem i bebem, així gaudirem plenament del menjar i ens alimentarem d"una forma més sana.  

Avui us porto el segon menú de receptes light, amb dos primers, dos segons i dos postres, espero que us agradi i us ajudi a continuar amb el vostre pla d"aprimament, i si més no a menjar sa i equilibrat.

Yo sigo con mi plan para perder peso, ya voy por la tercera semana y la verdad es que no sólo no me cuesta nada sino que como mejor que antes. Hay un montón de recetas deliciosas y ligeras que se pueden hacer para disfrutar de la comida y al mismo tiempo adelgazar, sólo hay que informarse un poco y ser muy consciente de todo lo que comemos y bebemos, así disfrutaremos plenamente de la comida y nos alimentaremos de una forma más sana. 

Hoy os traigo el segundo menú de recetas light, con dos primeros, dos segundos y dos postres, espero que os guste y os ayude a continuar con su plan de adelgazamiento, y por lo menos a comer sano y equilibrado.


Entrants - Entrantes



Amanida d"espinacs tendres, daus de formatge i ametlles laminades  

Ensalada de espinacas tiernas, dados de queso y almendras laminadas 

Aquesta amanida és boníssima i esta plena de vitamines i minerals, us emplenarà d"energia! Si esteu tractant  d"aprimar-vos substituiu el formatge d"ovella de la recepta original per un formatge burgos 0% de greix i vigileu amb l"amanit, podeu fer servir suc de llimona i herbes per fer-la encara més saborosa sense aportar cap caloría.

Esta ensalada está buenísima y llena de vitaminas y minerales ¡os llenará de energía! Si estás tratando de adelgazar sustituye el queso de oveja de la receta original para un queso Burgos 0% de grasa y vigila con el aliñado, puedes usar zumo de limón y hierbas para hacerla aún más sabrosa sin aportar ninguna caloría.



Crema de carbassa a la sàlvia  -  Crema de calabaza a la salvia

Una altra recepta ideal per perdre pes, saborosa, colorida, boníssima i molt sana, no només per la carbassa sino també per les nombroses propietats de la sàlvia, si no heu probat mai la combinació sàlvia-carbassa ja esteu trigant, no hi ha una parella que lligui millor!  Recordeu substituir la nata (crema de leche) de la recepta original per llet evaporada, buttermilk o bé iogurt 0%, us quedarà una crema boníssima i la mar de lleugera!

Otra receta ideal para perder peso, sabrosa, colorida, buenísima y muy sana, no sólo por la calabaza sino también por las numerosas propiedades de la salvia, si no has probado nunca la combinación salvia-calabaza ya estás tardando ¡no hay una pareja que ligue mejor! Recuerda sustituir la nata (crema de leche) de la receta original por leche evaporada, buttermilk o yogur 0%, te quedará una crema buenísima ¡y la mar de ligera!

Plats principals - Platos principales



Bolets amb cruixent de pernil i ou poché - Setas con crujiente de jamón y huevos poché

La setmana passada us vaig posar dues receptes de peix així que avui una d"ous. Els ous poché són la repera! Tan deliciosos i addictius com els ous ferrats però sense cap greix, no us espanteu per fer-los perque amb la recepta que us dono son increiblement sencills de fer. I si no trobeu rossinyols com a la recepta original podeu fer aquest plat amb xampinyons, girgules o qualsevol altre bolet, tots són ultra lleugers, ultra saborosos i us faran gaudir d"un plat espatarrant, ¡no us creureu que es d"un pla per aprimar!

La semana pasada os puse dos recetas de pescado así que hoy una de huevos. ¡Los huevos poché son la repera! Tan deliciosos y adictivos como los huevos fritos pero sin nada de grasa, no os asustéis por hacerlos porque con la receta que os doy son increíblemente sencillos de hacer. Y si no encuentras rebozuelos como la receta original puedes hacer este plato con champiñones, setas de cardo o cualquier otra seta, todas son ultra ligeras, ultra sabrosas y te harán disfrutar de un plato alucinante, ¡no te crrerás que es de un plan para adelgazar!



Bistec a la planxa - Filete a la planxa

Si, d"acord, un gran clàssic dels plans d"aprimament però, a qui no li agrada un bistec tendre i sucós a la planxa?  Un bistec ben fet, ben ple de sabor i al seu punt, amb una mica de sal Maldon i una punta de pebre negre acabat de moldre o una mica d"herbes aromàtiques i unes gotes de llimona és una de les millors coses que es poden menjar, i ens ho podem permetre!  Ara feu-lo bé o es convertirà en una avorrida sola de sabata inmenjable, amb els trucs que us dono en aquest enllaç no hi haura peça de carn que se us resisteixi, i gaudireu com nans menjant mentre us aprimeu!

Si, de acuerdo, un gran clásico de los planes de adelgazamiento pero, ¿a quien no le gusta un bistec tierno y jugoso a la plancha? Un bistec bien hecho, bien lleno de sabor y en su punto, con un poco de sal Maldon y una punta de pimienta negra recién molida o una pizca de hierbas aromáticas y unas gotas de limón es una de las mejores cosas que se pueden comer ¡y nos lo podemos permitir! Ahora, hazlo bien o se convertirá en una aburrida suela de zapato incomible. Con los trucos que os doy en este enlace no habrá pieza de carne que se os resista ¡y disfrutaréis como enanos comiendo mientras adelgazáis!

Postres



Maduixes al pebre negre i vinagre de Mòdena - Fresas a la pimienta negra con vinagre de Mòdena

Les maduixes estan en plena temporada així que hem d"aprofitar, no només estan delicioses si no que son molt lleugeres i aporten moltes vitamines, especialment vitamina C.  Hi ha moltes maneres de menjar-les però aquesta recepta és d"alló més original, boníssima i a més es afrodisiaca així que ja ho sabeu!

Las fresas están en plena temporada así que tenemos que aprovechar, no sólo están deliciosas sino que son muy ligeras y aportan muchas vitaminas, especialmente vitamina C. Hay muchas maneras de comerlas pero esta receta es de lo más original, buenísima y además es afrodisíaca así que ya lo sabéis!



Tortites amb melmelada de violetes - Tortitas con mermelada de violetas  

Les tortites són unes postres que de tant en tant ens podem permetre, podem posar aquesta melmelada de violetes o una mica de fruita tallada amb cacao pur empolvorat per sobre, un vici de postres que no ens impedirà continuar perdent pes.

Las tortitas son un postre que de vez en cuando nos podemos permitir, podemos poner esta mermelada de violetas o un poco de fruta cortada con cacao puro espolvoreado por encima, un vicio de postre que no nos impedirá seguir perdiendo peso.

Fuente: este post proviene de Pilar Les receptes que m'agraden, donde puedes consultar el contenido original.
¿Vulnera este post tus derechos? Pincha aquí.
Creado:
¿Qué te ha parecido esta idea?

Esta idea proviene de:

Y estas son sus últimas ideas publicadas:

Recomendamos

Relacionado

general amanides - ensaladas dolços - dulces ...

Els que em seguiu ja sabeu que fa una setmana que vaig començar una dieta d"aprimament, la veritat es que no he tingut temps d"investigar en totes les possibilitats que té però vaig fent sobre la marxa, El que sí que faig es apuntar cada dia tot el que menjo i bec, i us asseguro que m?està funcionant! El fet d"haver d"apuntar tot el que ingereixo em fa ser molt més conscien ...

general mallorca pollastre ...

"Ni tan sols les receptes sortien sempre exactament igual, per la qual cosa tampoc eren una prova perfecta dels teus dots culinaris. D"haver estat així, qualsevol podria llegir un llibre de cuina i preparar un menjar digne de diversos estels Michelin. No, fer bon menjar requeria creativitat, tècnica, talent. I amor"( Amigues entre fogons. Kate Jacobs) D"aquesta recepta típica ...

general cooking challenge pa ...

"Potser algun dia ens serà grat recordar aquestes coses" (La Eneida. Virgili) Més d"una vegada m"heu preguntat què era el forn pagès que encapçala el meu blog. Vaig haver de tallar la foto perquè no quedés massa gran, suposo que per això resulta una mica difícil identificar de què es tracta. Ara no s"utilitza, però de nena vaig veure moltes vegades a la majorala preparar- ...

general dolços - dulces pasqua - pascua ...

Setmana Santa és temps de receptes de peix i de dolços tradicionals, en el meu cas bunyols de quaresma, els típics de l"Empordà que a casa ens encanten. Així que com últimament no tinc gaire temps per preparar receptes noves (estic liadíssima amb els preparatius del curs que començo a impartir la setmana que ve!) Avui us porto una selecció de plats de peix ideals per a aquestes dates. I per d ...

general

Suposo que tots coneixeu la revista Cuina, la revista gastronòmica més venuda a Catalunya. A casa de la meva mare hi ha un armari ple d"exemplars amb més de deu anys d"antiguitat, no crec que en falti cap. En 2001, any en el qual va sortir el primer, la gastronomia no vivia la importància actual i per això aquesta revista, que ha destacat sempre per la seva cuidada presentació (les ...

general peix i marisc - pescado y marisco

Aquesta recepta la vaig fer al curs de cuina que vaig donar al mercat del Lleó de Girona i va ser tot un èxit. És molt senzilla de fer, amb pocs ingredients i el resultat és boníssim. Fins i tot als que eren reticents a menjar "peix cru" els va encantar! Aquest marinat porta soja i gingebre entre altres ingredients i això li dona un toc oriental que juntament amb el contrast dolç i ...

general operació bikini - operación bikini peix i marisc - pescado y marisco ...

Segueixo amb els plats lleugers per perdre pes, que d?aquí a dos dies tenim aquí l?estiu i quan ens comencem a treure roba ens voldrem veure bé! Però jo necessito continuar gaudint del menjar, si fes una dieta avorrida no duraria ni dos dies! Així que em preparo plats lleugers i sans però ben saborosos per continuar gaudint del plaer de menjar mentre m?aprimo, com aquests filets de llobarro ...

general salses - salsas verdures - verduras

Com m"agrada la salsa de romesco! Unes simples verdures a la planxa o al forn, un peix bullit o unes soses fulles d"escarola amb una miqueta de salsa de romesco es converteixen en tot un festí per als sentits! Llàstima de les calories que aporta! Així que rumiant, rumiant he donat amb una versió de la coneguda salsa en versió light i la veritat es que resulta deliciosa. Amb aquesta sa ...

Receptes

4 persones | Temps: 10 minuts | Dificultat: Simple. Fàcil. Ràpid. Tres paraules que ens agraden molt aquí a la comunitat de Carnelena! Avui us portem una recepta per fer les “tortitas” més esponjoses que hagis provat mai. Prova-les i deixat enamorar. Segurament quan parlem de “tortitas” et venen al cap amb xocolata… de totes maneres, des de Carnelena et recomanem que les provis amb pernil ...

general carn guisat ...

"Recordes? Si uníssim tots els nostres records serien per ventura la part més minúscula de tot quant hem oblidat? Si afegíssim allò que solament creiem recordar, serien per ventura la part més diminuta d"entre la més diminuta?" (Melisande! Què són els somnis?. Hillel Halkin) Cada vegada que faig una de les receptes de la meva mare em passa el mateix, que no puc evitar recordar... r ...