Avui us porto unes postres d"allò més resultones i increiblement fàcils de fer, les postres ideals per quedar la mar de bé, queden tan boniques i són tan senzilles de fer que no us ho creureu! Penso fer -ne mil versions així que ja les anireu veient per aquí! Avui un milfulles de trufa "impostora" però que dona el pego total, igual que la no menys impostora pasta de full i que està de mort. Ains, quin gran invent la pasta de full refrigerada, ¡en sóc fan total!
Hoy os traigo un postre de lo más resultón y increíblemente fácil de hacer, el postre ideal para quedar la mar de bien, queda tan bonito y es tan sencillo de hacer ¡que no os lo creeréis! Pienso hacer mil versiones así que ya las iréis viendo por aquí! Hoy un milhojas de trufa "impostora" pero que da el pego total, igual que el no menos impostor hojaldre y que está de muerte. Ains, qué gran invento el hojaldre refrigerado, ¡soy fan total!
INGREDIENTS
1 làmina de pasta de full
250ml de nata (crema de leche) del 35,1% de matèria grasa
2 cullerades soperes de cacao pur en pols (jo el compro al mercat del Lleó, a la botiga Sabors)
2 cullerades soperes de sucre glas
més sucre glas i uns gerds per decorar
INGREDIENTES
1 lámina de hojaldre
250 ml de nata (crema de leche) del 35,1% de materia grasa
2 cucharadas soperas de cacao puro en polvo (yo lo compro en el mercado del León, en la tienda Sabores)
2 cucharadas soperas de azúcar glas
más azúcar glas y unas frambuesas para decorar
RECEPTA
Primer preparem les làmines de pasta de full, volem que ens quedin molt fines i molt cruixents i hi ha un truc fantàstic per acoseguir-ho, ara us l"explico, primer tallem a la làmina de pasta de full les làmines dels nostres milfulles individuals, tres per pastisset (a mi m"agraden allargades però podeu tallar-les amb un aro d"emplatar o amb un got perque us quedin rodones ). Un cop tenim tallada la pasta amb les formes que volem les posem a una safata d"anar al forn coberta amb paper d"enfornar o, millor encara, un tapís de silicona o de tefló, A sobre hi posem una fulla de paper d"enfornar i ho cobrim amb una altra safata de forn per tal que faci pes i impedeixi que la pasta de full s"aixequi. així ens quedaran unes làmines ben fines i cruixents, com de pastisseria.
Ho repeteixo: safata de forn, làmina de teflò, pasta de full ja tallada amb la forna que ens agradi, paper de forn i una segona safata de forn.
Un cop ho tenim ho enfornem amb el forn preescalfat a 200º a dalt i a baix i si pot ser amb ventilador durant uns 13 minuts o fins que la pasta de full estigui daurada, pero cal vigilar que no es cremi ja que amargaria, traiem la pasta de full del forn i deixem que es refredi. Mentrestant anirem per la trufa.
Per fer la trufa és important que la nata (crema de leche) estigui ben freda, la comencem a muntar amb un robot o minipimer amb l"estri de baretes i quan comenci a estar muntada afegim el sucre i el cacao tot de cop, acabem de muntar la nata (crema de leche) i la posem a una màniga pastissera, si podem amb boquilla però no és imprescindible (la de la foto la vaig fer sense, les presses...)
Ara nomès ens queda muntar, agafem una làmina de pasta de full ja freda i posem a sobre pilonets de trufa, a sobre una segona làmina i més pilonets de trufa, una última làmina i nomès ens queda decorar. Empolvorem per sobre amb una mica de sucre glas amb un colador de malla fina, és important, sense no us quedarà bé, i per últim col.loquem uns gerds o unes maduixetes de bosc. També podem posar unes fulles de menta o unes flors, ens quedarà fantàstic!
RECETA
Primero preparamos las láminas de hojaldre, queremos que nos queden muy finas y muy crujientes y hay un truco fantástico para conseguirlo, ahora os lo cuento: primero recortamos en la lámina de hojaldre las láminas de nuestros milhojas individuales, tres por pastelito (a mí me gustan alargadas pero puedes cortarlas con un aro de enplatar o con un vaso para que te queden redondas). Una vez tenemos cortada la pasta con las formas que queremos las ponemos en una bandeja de horno cubierta con papel de hornear o, mejor aún, un tapiz de silicona o de teflón, Encima ponemos una hoja de papel de hornear y lo cubrimos con otra bandeja de horno para que haga peso e impida que el hojaldre se levante. así nos quedarán unas láminas muy finas y crujientes, como de pastelería.
Lo repito: bandeja de horno, lámina de teflón, hojaldre ya cortado con la forma que nos guste, papel de horno y una segunda bandeja de horno.
Una vez lo tenemos lo horneamos con el horno precalentado a 200º arriba y abajo y si puede ser con ventilador durante unos 13 minutos o hasta que el hojaldre esté dorado, pero hay que vigilar que no se queme ya que amargaría, sacamos los hojaldres del horno y dejamos que se enfríen. Mientras tanto iremos por la trufa.
Para hacer la trufa es importante que la nata (crema de leche) esté bien fría, la empezamos a montar con un robot o minipimer con el útil de barillas y cuando empiece a estar montada añadimos el azúcar y el cacao todo de golpe, acabamos de montar la nata (crema de leche) y la ponemos en una manga pastelera, si podemos con boquilla pero no es imprescindible (la de la foto la hice sin ella, las prisas ...)
Ahora sólo nos queda montar, cogemos una lámina de hojaldre ya fría y ponemos encima montoncitos de trufa, encima una segunda lámina y más montoncitos de trufa, una última lámina y sólo nos queda decorar. Espolvoreamos por encima con un poco de azúcar glas con un colador de malla fina, es importante, sin el no te quedará bien, y por último colocamos unas frambuesas o unas fresas de bosque. También podemos poner unas hojas de menta o unas flores, nos quedará fantástico!
Esta estupenda receta la vi aquí
http://webosfritos.es/2011/11/milhojas-de-trufa/