comunidades

DILLUNS DIA DE LA MONA!!! LUNES DIA DE LA MONA!!!! SIN GLUTEN, SIN LÁCTEOS.

FELIÇ DILLUNS DE PASQÜA

Imagen 0


Un pa de pessic de xocolata.
Una crema de canyella.
Uns aneguets de xocolata.
Unes plomes de colors.
Unes ametlles torrades.

INGREDIENTS:

175 grams de farina sense gluten. també es pot fer amb farina normal.
4 cullerades soperes de cacau en pols (apte) o Nesquik
2 sobres (2 culleradetes rases) de llevat en pols
  2 cullerades de fructosa, o una de stevia
2 cullerades soperes de mel.
3 ous,
125 cc. d'oli, es pot substituir per una poma ben triturada.
125 cc. de llet d'ametlles, quinoa, avellanes, etc

PREPARACIÓ.

En un bol incorpora el llevat i la farina sense gluten prèviament tamisades i el cacau en pols. Afegeix el sucre i remou lleugerament. Quan tots aquests ingredients estiguin barrejats li dones forma d'un volcà. A l'interior del volcà li afegeixes els dos rovells d'ou i la mel i remou amb l'ajuda d'una espàtula de fusta.
Mentre regires la barreja li incorpores de poc la llet i l'oli barrejant fins que obtinguis una barreja completament homogènia i amb molta cura incorpores les clares de l'ou a punt de neu.
A continuació S'unta un motlle amb una mica de margarina vegetal i espolvoréalo amb una mica de cacau en pols sense gluten perquè evitis que la massa s'adhereixi al motlle. Finalment, bolca la massa en el motlle i forneja'l per espai d'1 hora aproximadament a 180 º Després desmolla i deixa-ho refredar a temperatura ambient.

Un bizcocho de chocolate.
Una crema de canela.
Unos patitos de chocolate.
Unas plumas de colores.
unas almendras tostadas.

Crema de canyella!!
 Es prepara un cassó amb aigua i canyella, quan l'aigua  arrenca el bull se li tira un  grapat d'arròs i es deixa bullir fins que l'arròs estigui cuit, aleshores s'aparta del foc i  se li tiren un grapat d'amentlles reduides a pols i la fructosa, i una cullarada de margarina  vegetal, es passa tot per la batedora i llest, per a farcir i per a guarnir!!

CREMA DE CANELA SIN LÁCTEOS!

Se prepara un cazo con agua y canela, cuando el agua empieza a hervir se le echa un puñado de arroz y se deja hervir hasta que el arroz esté cocido, entonces se aparta del fuego y se le echan un puñado de amentlles reducidas a polvo y la fructosa, y una cucharada de margarina vegetal, se pasa todo por la batidora y listo! para rellenar y para adornar.

Bizcocho sin gluten!!

INEGREDIENTS:
175 grs de harina sin gluten,4 cucharadas soperas de cacao en polvo (apto) o nesquik2 sobres (2 cucharaditas rasas) de levadura en polvo 2 cucharadas de fructosa, o una de stevia2 cucharadas soperas de miel.3 huevos, 125 cc. de aceite, se puede substituir por una manzana bien triturada125 cc. de llet  d’ametlles, quinoa, avellanes, etc
PREPARACIÓ
En un bol incorpora la levadura y la harina sin gluten previamente tamizadas y el cacao en polvo. Añade el azúcar y remueve ligeramente. Cuando todos estos ingredientes estén mezclados le das forma de un volcán. En el interior del volcán le agregas las dos   yemas de huevo y la miel y remueve con la ayuda de una espátula de madera.Mientras revuelves la mezcla le incorporas de a poco la leche y el aceite mezclando hasta que obtengas una mezcla completamente homogènia y con mucho cuidado incorporas las claras del huevo a punto de nieve. A continuación unta un molde con un poco de margarina vegetal y espolvoréalo con un poco de cacao en polvo sin gluten para que evites que la masa se adhiera al molde. Por último, vuelca la masa en el molde y hornéalo por espacio de 1 hora aproximadamente a 180ºLuego desmóldalo y déjalo enfriar a temperatura ambiente.

Los patitos 

Deshacer el chocolate al baño de maria y verter en moldes. Desmoldar y  colocar a la mona junto con las pluma y las almendras tostadas!!

¿Vulnera este post tus derechos? Pincha aquí.
Modificado:
¿Qué te ha parecido esta idea?

Recomendamos