Bounty Cake o Pastel de coco y chocolate

“Es casi imposible corresponder a todas las personas que nos ayudan a lo largo de la vida. Quizá sea más sencillo rendirse ante el milagroso alcance de la generosidad humana y seguir diciendo gracias, eterna y sinceramente, mientras nos alcance la voz”.
(Comer, rezar, amar. Elizabeth Gilbert)
Blog Dit i Fet


De niña pensaba que mi madre no era como las demás madres, porque nunca nos dejó comer a mis hermanas y a mí ninguno de los pastelitos que estaban de moda en esa época (pantera rosa o tigretón) ni tampoco tomar ningún refresco azucarado o chucherías, todo eso estaba totalmente vetado en casa. Eso hacía que me sintiera diferente y a veces, porque era muy golosa, incluso un poco "desgraciada".

Ahora me río de mi infantil frustración y agradezco mucho a mi madre que se preocupara de que tomáramos cosas saludables y poco apetecibles para unas niñas, creo que eso me ha ayudado mucho en mi vida adulta y también para educar a mis propios hijos (gracias mamá). De hecho, nunca me he pedido ningún refresco azucarado cuando he ido a un bar. Contemplo casi con repugnancia esa azucarada y espesa capa rosada que cubre los pastelitos en cuestión y no sé como en una época de mi vida pude desear con tantas ganas probarlos.

Os cuento todo esto, porque la receta de hoy me ha reconciliado un poco con mi pasado. ¿Conocéis las barritas Bounty, de coco y chocolate? Confieso que no las he probado nunca, pero cuando me encontré con la receta del Bounty Cake y vi los ingredientes que llevaba (adooooro el merengue) pensé que no podía dejar de hacerla. Lo cierto es que no me equivoqué, es una tarta deliciosa... y creo que me costará resistirme a comprar estas chocolatinas si me las encuentro en el supermercado :PBOUNTY CAKE

Ingredientes:

- 9 claras de huevo
- 1 pizca de sal
- 300 g de azúcar en polvo
- 210 g coco rallado
- 11 yemas de huevo
- 120 g de azúcar en polvo
- 300 g de chocolate negro, finamente picado
- 60 ml de leche
- 300 g de mantequilla sin sal a temperatura ambientePreparación:

Para hacer el merengue, precalentamos el horno a 180°C. Engrasamos una bandeja de horno y la forramos con papel de horno.

Con una batidora eléctrica, batimos las claras de huevo a punto de nieve con la pizca de sal. Añadimos poco a poco el azúcar y batimos hasta conseguir un punto de nieve brillante. Usando una espátula, realizando movimientos envolventes con cuidado para que las claras no se bajen, añadimos el coco poco a poco, y luego vertemos la mezcla en el molde que tenemos preparado.

Reducimos la temperatura del horno a 150°C y horneamos durante 20-30 minutos o hasta que el merengue quede seco y ligeramente dorado (el tiempo de cocción es aproximado y depende de cada horno, por eso hay que ir vigilando la cocción, si es necesario podemos bajar la temperatura a 130°C para evitar que la masa se dore excesivamente). Retiramos el merengue del horno y los dejamos enfriar completamente. Cuando esté frío lo cortamos en tres partes iguales.

Mientras tanto, hacemos la crema de chocolate. Ponemos las yemas de huevo y el azúcar en un cazo al baño María, a fuego lento y removiendo siempre, hasta conseguir una crema espesa. Añadimos el chocolate y la leche, y removemos hasta que se derrita el chocolate. Retiramos del fuego y dejamos enfriar por completo. Batimos la mantequilla con una batidora eléctrica hasta que quede esponjosa y añadimos la crema de chocolate fría.

Para montar el pastel, ponemos una capa de merengue sobre la bandeja donde vayamos a servirlo, la cubrimos con crema de chocolate y repetimos la operación hasta terminar con una capa de crema de chocolate. Con la crema de chocolate restante cubrimos los laterales del pastel. Refrigeramos un mínimo de 3 horas, mejor si es toda la noche, espolvoreamos con coco rallado y servimos.
____________________________________________

És gairebé impossible correspondre a totes les persones que ens ajuden al llarg de la vida. Potser sigui més senzill rendir-se davant el miraculós abast de la generositat humana i seguir dient gràcies, eterna i sincerament, mentre ens abast la veu ".
(Menjar, resar, estimar. Elizabeth Gilbert)

De nena pensava que la meva mare no era com les altres mares, perquè mai ens va deixar menjar a les meves germanes i mi cap dels pastissets que estaven de moda en aquella època (pantera rosa o Tigretón) ni tampoc prendre cap refresc ensucrat, que estaven totalment vetats a casa. Això feia que em sentís diferent i de vegades, perquè era molt llaminera, fins i tot un poc "desgraciada".

Ara em tronxo de la meva infantil frustració i agraeixo molt a la meva mare que es preocupés de que prenguéssim coses saludables i poc desitjables per a unes nenes, crec que això mha ajudat molt en la meva vida adulta i també per educar els meus propis fills (gràcies mamà) . De fet, mai mhe demanat cap refresc ensucrat quan he anat a un bar. Contemplo gairebé amb repugnància aquesta ensucrada i espessa capa rosada que cobreix els pastissets en qüestió i no sé com en una època de la meva vida vaig poder desitjar amb tantes ganes provar-los.

Us explico tot això, perquè la recepta davui mha reconciliat una mica amb el meu passat. Coneixeu les barretes Bounty, de coco i xocolata? Confesso que no les he provat mai, però quan em vaig trobar amb la recepta del Bounty Cake i vaig veure els ingredients que portava (adooooro la merenga) vaig pensar que no podia deixar de fer-la. La veritat és que no em vaig equivocar, és un pastís deliciós ... crec que em costarà resistir-me a comprar aquestes xocolatines si me les trobo al supermercat: P
BOUNTY CAKE

Ingredients:

- 9 clares dou

- 1 mica de sal

- 300 g de sucre en pols

- 210 g coco ratllat

- 11 rovells dou

- 120 g de sucre en pols

- 300 g de xocolata negra, finament picada

- 60 ml de llet

- 300 g de mantega sense sal a temperatura ambientPreparació:

Per fer la merenga, escalfem el forn a 180°C. Greixem una safata de forn i la folrem amb paper de forn.

Amb una batedora elèctrica, batem les clares dou a punt de neu amb la mica de sal. Afegim a poc a poc el sucre i batem fins a aconseguir un punt de neu brillant. Usant una espàtula, fent moviments envoltants amb cura perquè les clares no es baixin, afegim el coco poc a poc, i després aboquem la barreja al motlle que tenim preparat.

Reduïm la temperatura del forn a 150 ° C i posem al forn durant 20-30 minuts o fins que la merenga quedi seca i lleugerament daurada (el temps de cocció és aproximat i depèn de cada forn, per això cal anar vigilant la cocció, si és necessari podem baixar la temperatura a 130 ° C per evitar que la massa es dauri excessivament). Retirem la merenga del forn i la deixem refredar completament. Quan estigui freda la tallem en tres parts iguals.

Mentrestant, fem la crema de xocolata. Posem els rovells dou i el sucre en un cassó al bany Maria, a foc lent i remenant sempre, fins aconseguir una crema espessa. Afegim la xocolata i la llet, i remenem fins que es fongui la xocolata. Retirem del foc i deixem refredar completament. Batem la mantega amb una batedora elèctrica fins que quedi esponjosa i afegim la crema de xocolata freda., amb una llengua.

Per muntar el pastís, posem una capa de merenga sobre la safata on anem a servir el pastís, la cobrim amb crema de xocolata i repetim loperació fins a acabar amb una capa de crema de xocolata. Amb la crema de xocolata restant cobrim els laterals del pastís. Refrigerem un mínim de 3 hores, millor si és tota la nit, empolvorem amb coco ratllat i servim.

Fuente: este post proviene de Blog de MJ-Ditifet, donde puedes consultar el contenido original.
¿Vulnera este post tus derechos? Pincha aquí.
Creado:
¿Qué te ha parecido esta idea?

Esta idea proviene de:

Y estas son sus últimas ideas publicadas:

Recomendamos

Relacionado

bescuit bizcocho chocolate ...

“Quants necis shauran preguntat per què no cauen els estels del cel? Però vosaltres, instruïts pels savis, sabeu que els estels no es mouen. Simplement giren dest a oest, seguint el recorregut més perfecte concebut mai: el cercle. Com el cercle regna en els cels, els estels mai han caigut i mai ho faran.” (Hipatia en la pel•lícula Àgora) “¿Cuántos necios se habrán preguntado por qué no caen las es ...

Dolç pastís premi ...

"I si és més complicat que tot això? ¿I si el contrari també és cert? Perquè si de vegades sobté el mal de les bones accions, on diu que de les males accions només sobté el mal? Pots equivocar-te de camí i que tot i així aquest et porti a on vols anar. O, viceversa, de vegades pots fer-ho tot malament i tot i així surt bé "(La cadernera. Donna Tartt) El futur és impredictible, crec que ...

general bescuit cacau ...

"La vida és un moment: aquest" (La reina descalça. Ildefonso Falcones) Cada vegada que preparo aquest bescuit de cacau i maionesarepto als meus comensals a que endevinin quin és el seu ingredient secret, us asseguro que fins ara ningú ho ha encertat. Encara que en realitat, si ho pensem bé, la maionesa no és més que una emulsió d"oli i ou, dos ingredients habituals en qualsevol bes ...

braç de gitano Cooking Challenge Dolç ...

"Testimo" - va dir el petit príncep. - "Jo també testimo" - va dir la rosa. - "No és el mateix" - va respondre ell ... "Estimar és la confiança plena que passi el que passi hi seràs, no perquè em deguis res, no amb possessió egoista, sinó estar, en silenciosa companyia. Estimar és saber que no et canvia el temps, ni les tempestes, ni els hiverns. Donar amor no es ...

general cooking challenge pa ...

"Potser algun dia ens serà grat recordar aquestes coses" (La Eneida. Virgili) Més d"una vegada m"heu preguntat què era el forn pagès que encapçala el meu blog. Vaig haver de tallar la foto perquè no quedés massa gran, suposo que per això resulta una mica difícil identificar de què es tracta. Ara no s"utilitza, però de nena vaig veure moltes vegades a la majorala preparar- ...

general bescuit cacau ...

"Preocupar-se per endavant no fa canviar el resultat"(Amigues entre fogons. Kate Jacobs) No, preocupar-se abans d"hora no arregla res...però moltes vegades hi ha situacions que són exasperants. Això va ser el que em va ocórrer amb aquesta recepta de bescuit de cacau amb crema de taronja, en aparença molt fàcil de fer, però que no em va sortir a la primera per estar mal explicada en ...

cacao cacau chocolate ...

“Perquè els pastissos daniversaris tenien a veure precisament amb la nostàlgia, bé ho sabia; amb buscar dins i amb utilitzar els sentits per rememorar un instant dinfància perfecta” (Amigues entre fogons. Kate Jacobs) “Porque las tartas de cumpleaños tenían que ver precisamente con la nostalgia, bien lo sabía; con buscar dentro y con utilizar los sentidos para rememorar un instante de infancia per ...

recetas postres

Hola Hola! ja se, que aplegue un poc tard per a fer mones de pasqua, però he estat de viatge i no he pogut pujar-la abans. Si no us serveix per als últims dies que queden fins a Sant Vicent, us pot servir per a l"any que ve. ya se que llego un poco tarde para hacer monas de pascua, pero he estado de viaje y no he podido subirla antes. Si no os sirve para los últimos días que quedan hasta San ...

Dolç Salat pastís ...
Ja no tornarem a passejar en la foscor de la nit, malgrat que el cor no hagi deixat d’estimar ni la lluna de brillar. Perquè lespasa fereix la seva funda, i l’ànima desgasta el pit, el cor s’ha d’aturar per tornar a respirar, i fins a l’amor li cal descansar. Tot i que la nit es va fer per als amants, i el dia sempre torna massa aviat, tu i jo ja no tornarem a passejar sota la llum de la Lluna. ( ...

Ja no tornarem a passejar en la foscor de la nit, malgrat que el cor no hagi deixat d’estimar ni la lluna de brillar. Perquè lespasa fereix la seva funda, i l’ànima desgasta el pit, el cor s’ha d’aturar per tornar a respirar, i fins a l’amor li cal descansar. Tot i que la nit es va fer per als amants, i el dia sempre torna massa aviat, tu i jo ja no tornarem a passejar sota la llum de l ...

general berenars dolç ...

"Hi ha altres mons, però estan en aquest. Hi ha altres vides però estan en tu" Paul Éluard Ni altres mons ni altres vides, em quedo amb la meva mil vegades pogués escollir... M"ha costat una mica tornar a la rutina i encara que la sensació de l"estiu la tinc com a propera, el mal temps d"aquests últims dies m"ha ajudat a adonar-me que els dies de vacances, sol i mar ...