III TROBADA DE BLOGS GASTRONÒMICS DE LES BALEARS A EIVISSA | III ENCUENTRO DE BLOGS GASTRONÓMICOS DE BALEARES EN IBIZA



Fa dos anys us anunciava la I Trobada de Blogs Gastronòmics de les Illes Balears a Mallorca. En aquella ocasió va ser el Manu qui es va encarregar d"organitzar-ho tot perquè el dia 1 de juny de 2013 tot sortís rodó. Va ser un dia molt especial, dedicat a la gastronomia mallorquina i en el qual molts de nosaltres, per fi, ens vam posar rostre i veu. L"any passat, les encarregades de preparar la II Trobada de GastroBaleares a Menorca van ser l´Ana i l´Ague, que ens van ensenyar el millor de la gastronomia menorquina. El dia 24 de maig de 2014 va ser, de nou, una jornada molt especial que ens va deixar a tots molt bon sabor de boca.
Hace dos años os anunciaba el I Encuentro de Blogs Gastronómicos de las Islas Baleares en Mallorca. En esa ocasión fue Manu quien se encargó de organizarlo todo para que el día 1 de junio de 2013 todo saliera redondo. Fue un día muy especial, dedicado a la gastronomía mallorquina y en el que muchos de nosotros, por fin, nos pusimos rostro y voz. El año pasado, las encargadas de preparar el II Encuentro de GastroBaleares en Menorca fueron Ana y Ague, que nos enseñaron lo mejor de la gastronomía menorquina. El día 24 de mayo de 2014 fue, de nuevo, una jornada muy especial que nos dejó a todos muy buen sabor de boca.
Tan bon sabor de boca, que aquest any és Eivissa l"amfitriona de la III Trobada de GastroBaleares i jo sóc l"encarregada de preparar-ho tot per al dissabte dia 6 de juny. Després de canvis de data, de programa, de patrocinadors, de...en fi, després de més de dos mesos de preparació puc presentar un programa per al dia assenyalat. La majoria de vosaltres ja esteu al corrent de tot perquè us he anat posant al dia a través del nostre grup de Facebook, però pels altres, aquí teniu tota la informació. Com en cada edició la Caty Pol ha estat l"encarregada de realitzar el simpàtic logo per a GastroBaleares, amb un animal representatiu de cada illa: el porc de Mallorca, la vaca de Menorca i l"ovella d"Eivissa-Formentera.
Tan buen sabor de boca, que este año es Ibiza la anfitriona del III Encuentro de GastroBaleares y yo soy la encargada de prepararlo todo para el sábado día 6 de junio. Después de cambios de fecha, de programa, de patrocinadores, de...enfín, después de más de dos meses de preparación puedo presentar un programa para el día señalado. La mayoría de vosotros ya estáis al corriente de todo pues os he ido poniendo al día a través de nuestro grupo de Facebook, pero para los demás, aquí tenéis toda la información. Como en cada edición Caty Pol ha sido la encargada de realizar el simpático logo para GastroBaleares, con un animal representativo de cada isla: el cerdo de Mallorca, la vaca de Menorca y la oveja de Ibiza-Formentera.
Arribar a la illa per avió és complicat pels preus, però pels que vingueu des de Mallorca, Barcelona o Denia ho podeu fer amb vaixell, Balearia ens ha passat una atractiva oferta amb un descompte del 50%. Els preus són de 123??? per persona des de Barcelona en acomodació cabina, de 70??? des de Denia i de 35??? (preu residents) des de Mallorca, tots dos trajectes en acomodació butaca. Quant a l"allotjament, tenim dues ofertes. La primera és de l´Hotel Argos en la Platja de Talamanca i la segona d"Apartamentos El Puerto a Vila. Els interessats en tarifes, situació, reserves etc. us podeu posar en contacte amb mi a través del meu correu electrònic: bloc.ditifet(a)gmail.com.
Llegar a la isla por avión es complicado por los precios, para los que estéis en Mallorca, Barcelona o Denia lo podéis hacer en barco, Balearia nos ha pasado una atractiva oferta con un descuento del 50%. Los precios son de 123??? por persona desde Barcelona en acomodación camarote, de 70??? desde Denia y de 35??? (precio residentes) desde Mallora, ambos trayectos en acomodación butaca. En cuanto al alojamiento, tenemos dos ofertas. La primera es del Hotel Argos en la Playa de Talamanca y la segunda de Apartamentos El Puerto en Ibiza. Los interesados en tarifas, situación, reservas etc. os podéis poner en contacto conmigo a través de mi correo electrónico: bloc.ditifet(a)gmail.com
El PROGRAMA previst per al dia 6, us el explico a continuació. El preu d"inscripció per a totes les activitats és de 65???.
-9:30h Trobada en el Passeig Vara de Rei. Presentació i lliurament de documentació.
-9:45h Sortida cap al Parc Natural de Ses Salines. Visita guiada per un tècnic que ens explicarà la història de la mil·lenària indústria salinera encara en funcionament.
-11:30h Visita a la fàbrica torrador de Cafés Ibiza
-12:45h Degustació i tast en Celler Sa Cova 
-14:30h Dinar en l´Oleoteca Ses Escoles 
-16:30h Visita a la Finca Ecològica Can Muson i realització d´un taller de flaó (pastís de formatge típic eivissenc d"origen medieval preparat amb productes autòctons) Cada participant es portarà el flaó que hagi preparat.
-19:00h Tornada a Eivissa per a una degustació de productes del Forn Can Bufí amb servei inclòs de manicura i maquillatge (possibilitat d"altres tractaments sota reserva)
-Temps lliure per anar a l´hotel o passejar per la ciutat.
-20:30h Trobada en el Passeig Vara de Rei per a Visita guiada i/o teatralitzada a Dalt Vila (casc històric d"Eivissa, recinte emmurallat declarat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco en 1999)
-22:00h Sopar en el Restaurant El Portalón.
El PROGRAMA previsto para el día 6, os lo explico a continuación. El precio de inscripción para todas las actividades es de 65???.
-9:30h Encuentro en el Paseo Vara de Rey. Presentación y entrega de documentación.
-9:45h Salida hacia el Parque Natural de Ses Salines. Visita guiada por un técnico que nos explicará la historia de la milenaria industria salinera aún en funcionamiento)
-11:30h Visita a la fábrica tostadero de Cafés Ibiza
-12:45h Degustación y cata en Bodega Sa Cova
-14:30h Almuerzo en la Oleoteca Ses Escoles
-16:30h Visita a la Finca Ecològica Can Muson y realización de un taller de flaó (pastel de queso típico ibicenco de origen medieval preparado con productos auctóctonos) Cada participante se llevará el flaó que haya preparado.
-19:00h Vuelta a Ibiza para degustación de productos del Horno Can Bufí con servicio incluído de manicura y maquillaje (posibilidad de otros tratamientos bajo reserva)
-Tiempo libre para ir al hotel o pasear por la ciudad. 

-20:30h Encuentro en el Paseo Vara de Rey para Visita guiada y/o teatralizada a Dalt Vila(casco histórico de Ibiza, recinto amurallado declarado Patrimonio de la Humanidad por la Unesco en 1999)
-22:00h Cena en el Restaurante El Portalón.
Vull agrair especialment la col·laboració del Portal Oficial de Turisme del Consell Insular d"Eivissa i de l´Ajuntament d´Eivissa, sense aquesta col·laboració no hagués estat possible obtenir un preu d"inscripció tan ajustat ni un programa tan espectacular i, per descomptat, també a la resta de patrocinadors i empreses col·laboradores.
Quiero agradecer especialmente la colaboración del Portal Oficial de Turismo del Consell Insular d"Eivissa y del Ayuntamiento d´Eivissa, sin dicha colaboración no hubiera sido posible obtener un precio de inscripción tan ajustado ni un programa tan espectacular y, por supuesto, también al resto de patrocinadores y empresas colaboradoras.
Per a qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb mi a través del correu electrònic bloc.ditifet(a)gmail.com. El plaç per a la inscripció és fins el dia 25 de maig. US ANIMEU A VENIR? :)
Para cualquier duda podéis poneros en contacto conmigo a través del correo electrónico bloc.ditifet(a)gmail.com. El plazo para inscribirse es hasta el día 25 de mayo ¿OS ANIMÁIS A VENIR? 
Fuente: este post proviene de Blog de MJ-Ditifet, donde puedes consultar el contenido original.
¿Vulnera este post tus derechos? Pincha aquí.
Creado:
¿Qué te ha parecido esta idea?

Esta idea proviene de:

Y estas son sus últimas ideas publicadas:

Recomendamos

Relacionado

general calamars forn ...

"Ara solament diré que, si hagués de viure mil vides, voldria viure-les totes amb tu." (Melisande! Què són els somnis? Hillel Halkin) Encara que pogués triar qualsevol lloc del món per viure, no desitjaria fer-ho en un altre que no fos el Mediterrani i, en concret, en la meva estimada Eivissa. És curiós, però què diferentes són les quatre illes que formen l"arxipèlag balear... cada ...

general berenars dolç ...

"Hi ha altres mons, però estan en aquest. Hi ha altres vides però estan en tu" Paul Éluard Ni altres mons ni altres vides, em quedo amb la meva mil vegades pogués escollir... M"ha costat una mica tornar a la rutina i encara que la sensació de l"estiu la tinc com a propera, el mal temps d"aquests últims dies m"ha ajudat a adonar-me que els dies de vacances, sol i mar ...

recetas postres eivissa cafè ...

"Encara que aquest va ser el meu primer impuls, vaig saber que no podia tornar-me, que mirar-la significava violar les lleis del seu món i del meu, havia acudit a mi de l"única manera al seu abast, i les nostres mirades es van trobar en el mirall durant un llarg minut silenciós, però just quan feia l"efecte de ser a punt de parlar amb el que semblava una mescla de gaubança, afecte i ...

general arròs brou ...

"D"alguna manera vaig comprendre que certes imatges, certs sons, no poden ser compartits i no poden ser oblidats. Perduren en la consciència fins que, a poc a poc, es retiren als plecs més profunds de la memòria, caient temporalment en l"oblit" (La casa de Riverton. Kate Morton) Tenia moltes ganes d"estrenar la meva "paellera efficient de Bra" i com mai havia pre ...

general amanida ceviche ...

"Mellie:Quan estàvem en l"institut, creia que no em bastaria amb viure una sola vida. Volia fer un milió de coses, estimar un milió de dones. Volia viure mil vides. Ara, fins i tot mil em semblen poques. No perquè encara vol estimar a un milió de dones sinó perquè vull estimar-te un milió de vegades. Si només tinguéssim una vida junts, la viuria al costat de tu joiosament, encara que m&q ...

general dolç gerds ...

"M"imaginava la pluja caient sense parar, com cau en els dies grisos d"estiu. Degota dels núvols, de les teulades, dels arbres. Quan per fi surt el sol, cadascuna de les gotes que penja d"una branca és un petit arcoíris condensat." (Melisande! Què són els somnis? Hillel Halkin) Pensareu que estic boja, parlant de pluja d"estiu i més vivint a Eivissa, a la qual toth ...

general albercocs ametlles ...

"-Michel: Per què la tarta de poma és una tarta i no un pastís? Ho dic de debò. Ho estava pensant en la cuina. Un milfulls és una tarta o un pastís? Venga, venga, no anem a deixar aquest bocinet. -Veronique: La tarta té una base de pasta quebrada sobre la qual poses fruita o el que sigui i el pastís és una massa que farcides i després decores. -Alain: Ets una autèntica experta. -Veronique: ...

recetas postres bunyols buñuelos ...

"Els records que durant llarg temps havia arraconat en els foscos confinis de la meva ment van trobar esquerdes per on filtrar-se. Les imatges van sorgir amb una claredat que em va deixar esbalaïda, amb total nitidesa, com si el temps no hagués passat" (La casa de Riverton. Kate Morton) "Los recuerdos que durante largo tiempo había arrinconado en los oscuros confines de mi mente enc ...

recetas de segundos forn gordon ramsay ...

"Ens movem amb els ulls tancats i les orelles tapades. Enderroquem els murs en els que hi ha portes que esperen ser obertes al tacte. Busquem a les fosques escales, oblidant que tenim ales. Preguem com si Déu fos cec i sord, com si fos en un espai. No és d´estranyar que no reconeguem el àngels que caminen entre nosaltres" Henry Miller "Nos movemos con los ojos cerrados y los oído ...

general cocina con bra masa levada ...

"Més tard, durant el trajecte en taxi i després, repassaria mentalment aquest moment i em maravillaría d"haver-me anat d"allí amb tanta naturalitat, dient-li adéu amb la mà. Per què no l´havia agafat del braç i li havia suplicat per última vegada que es pugés en el cotxe? El coneixia bastant bé per saber que si li demanaves alguna cosa sense embuts en el moment adequat faria gairebé ...